The Royal Forums

The Royal Forums (http://www.theroyalforums.com/forums/)
-   Member Introductions and Updates (http://www.theroyalforums.com/forums/f131/)
-   -   Hello - royality experts! (http://www.theroyalforums.com/forums/f131/hello-royality-experts-15146.html)

WordsUponTheWind 12-07-2007 12:25 PM

Hello - royality experts!
 
First - I want to appologize for using this language which may sounds like English but maybe you dont understand it at all :ermm:
So please feel free to suggest some corrections.

Why I subscribed here:

I just find this forum helpfull and I think you can provide me some information for my special hobby of collecting autographs of princesse stephanie :wub:
Our it may lead to an interesting discussion here !

I will post the request in detail in the Monaco - StÚphanie thread list !
- no addresses - and no shop - its only for the private collection itself

Yours
WordsUponTheWind

- Oh - this really isnt a good nikname - but there is some meaning behind

WordsUponTheWind 12-07-2007 01:31 PM

Cannot add a new thread ?

??? OK - now I added the request here to this thread
http://www.theroyalforums.com/forums...bers-7411.html

It may fits best ....

Elspeth 12-07-2007 04:57 PM

You should be able to add a new thread, but your post looks fine where it is.

What happened when you tried to start the thread?

Welcome to TRF, by the way!

WordsUponTheWind 12-07-2007 05:25 PM

A ghosts from the old castle ....
 
Hi Elspeth,

With some smile I would say:
Maybe the ghost of the forum didn┤t let me post a new thread, so that I found the existing one which is a good place

What really happend - after entering the message I tried to Preview it.
This worked fine. But after submitting I was guided to the login again.

Now I found out that the process I started in the background could be the ghost, because its reconnecting the network from time-to-time.

When I will write a new thread and this happens again without this software in the background I will tell you the steps I made in detail. I can only remember now that I was logged out.
(But I really think it was a reconnect, because I didnt have troubles in forums which are using this forum-software before)


STOP - Problem solved ! now I know whats the reason

This happend now again (when I posted this lines)

I used the link in the email to enter the forum,
I could start the editor , but the software then says : Youre not logged in !!

So , thank you for poviding assistance !

Warren 12-08-2007 09:26 AM

Hello WordsUponTheWind

When you log in you should tick the 'Remember me' box. This ensures you remain connected.

dazzling 12-08-2007 10:53 AM

Hi WordsUponTheWind and :welcome: it's great to have you among us


All times are GMT -4. The time now is 12:47 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014
Jelsoft Enterprises