The Royal Forums

The Royal Forums (http://www.theroyalforums.com/forums/)
-   Forum Announcements and Admin (http://www.theroyalforums.com/forums/f19/)
-   -   HTTP 500 Error (http://www.theroyalforums.com/forums/f19/http-500-error-14117.html)

acdc1 09-23-2007 03:42 PM

HTTP 500 Error
 
When I click on something, it often comes up as HTTP 500 error, which has happened enough on this site, maybe for maintenance or something. When I click the "back" button, it takes me back, and when I click again, it works. Is anyone else having this problem?

Elspeth 09-23-2007 04:35 PM

Yes, I'm having that problem from time to time. How long has it been going on?

acdc1 09-23-2007 08:01 PM

It just started doing this today.

Lady Jennifer 09-23-2007 09:38 PM

I just received the error message myself. I just hit reload and the main page came back up.

BryanCornett 04-17-2008 11:53 AM

help (error messages)
 
I can't get the denmark part of the forum and the royal genealogy part it's almost like there being blocked off?

Elspeth 04-17-2008 12:03 PM

There seems to be a bit of a problem today with people getting error messsages when they go to some of the pages. I've had a few of them this morning, but the pages have come up after I've tried again.

If it isn't working, try clearing your browser cache. If that doesn't work, reboot. If you're still having problems, please let us know.


All times are GMT -4. The time now is 12:08 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014
Jelsoft Enterprises