The Royal Forums Coat of Arms

Go Back   The Royal Forums > Community Forums > Forum Announcements and Admin

Join The Royal Forums Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
  #1  
Old 11-04-2005, 04:40 PM
Elsa M.'s Avatar
Heir Apparent
TRF Author
 
Join Date: Dec 2004
Location: --, Portugal
Posts: 5,812
Problems with Supload image hosting site

Am I the only one who can't see any photo, when clicking on Supload's thumbnails? Do you know what am I supposed to do, in order to see the photos in full size?
__________________

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2005, 05:15 PM
Anna_R's Avatar
Heir Apparent
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 3,144
Well, I don't know if you're getting the "hotlink-disabled" message, but if this is the case, try this procedure, taken from the Supload website:

http://www.supload.com/hotlink-disabled

Tired of "Hotlinking Disabled" pictures and messages? Us too.


The usual cause that makes this horrendous message appear is that you have your referrers disabled. Many everyday antivirus and firewall software programs disable this feature in a blind attempt to tell users that their computer is secured and their privacy is protected. Us good people here at Supload would love nothing better than to find out what website you, Johnny Bobenshmackenberger, was visiting at the time that you clicked on a Supload.com link. In reality, referrers are our protection from evil bandwidth pirates (:wink: :wink: :nudge: :nudge:, you know who you are). When you visit a picture hosted by Supload.com our system checks and makes sure that the image is being called upon by the godly Supload server itself. To do this, we verify that your referrer is indeed set to Supload.com. If our system is unable to generate a referrer from you, you will receive one of those annoying "Hotlinking Disabled" pictures. Courtesy of a tutorial posted on wordpress.org, here is how you can remedy this problem.


How do I Enable Sending Referrers?

Unfortunately, there may not be simple straight forward answer. Listed below are methods to enable this function, so please check both what is listed for your browser and also your firewall.
If the program you use is not listed, study what is given for the others - the principle is the same throughout, it is just the method which differs between programs.
Internet Explorer 6

This can be done from the computer's Control Panel > Internet Options, or from within the browser Tools > Internet Options .
  1. <LI class=style17>Click Security . <LI class=style17>Click Trusted Sites then Sites . <LI class=style17>Add your website address in the box provided and click Add . <LI class=style17>Uncheck the box that requires https verification. <LI class=style17>Click the Privacy tab (Medium is an acceptable setting on the slider, but click Sites and again enter your website address)/ <LI class=style17>Now click Allow .
  2. Click Apply .
This has only altered settings for your website and this does not otherwise affect your browsing.

Firefox 1.0+
  1. <LI class=style17>Type about:config in the URL address bar. <LI class=style17>A large collection of alphabetically listed information will appear in the browser window. <LI class=style17>Search for network.http.sendRefererHeader . <LI class=style17>By default, this should be set at 2. <LI class=style17>If it is set to 0 - which disables sending referrers - right click it, select Modify and enter 2 as the value.
  2. If that doesn't work, try a value of 1
Opera

Sending referrers is enabled by default.
If you have disabled it, go to Tools > Preferences > Privacy and re-enable it.
Norton Internet Security

Go to Privacy Control > Advanced > Add Site .
Add your URL (ie. example.com ) and make sure everything is permitted.

Norton Personal

Some web pages require referrer information before allowing you to view their page. If you want to allow referrer information to pass to a particular web page, you must create a rule for it.

To Create a Rule
Open Norton Internet Security or Norton Personal Firewall and choose one of the following:
In Norton Internet Security/Norton Personal Firewall 2003
  1. <LI class=style17>Click Options > Internet Security or
  2. Personal Firewall (This step is not always needed) and click the Web Content tab
In Norton Internet Security/Norton Personal Firewall 2004
  1. <LI class=style17>Double-click Privacy Control <LI class=style17>Click Advanced <LI class=style17>Click Add Site (A new site/domain box appears) <LI class=style17>Enter the name of the site that you want to receive the referrer information and click OK. In this example, it will be www.symantec.com . The site name appears in the left frame of the Options window. <LI class=style17>Click the name of the new site <LI class=style17>Click the Global Settings tab <LI class=style17>In the "Information about visited sites" section, clear "Use default settings" <LI class=style17>Click Permit
  2. Click OK to close the Options window
Norton Support Reference

Netbarrier

Go to Privacy > Surf > Information Hiding , and uncheck the "Last Web site visited" box.
Sygate Firewall

The free version of this firewall does not block sending referrers.
The Pro version:
Click Tools > Options > Security
Ensure that 'enable stealth mode browsing' is unchecked.
Kerio Firewall 4

Turn ON the HTTP referrer under the privacy tab of web filtering.

Zone Alarm Pro
  • <LI class=style17>Under Options > Privacy Options , examine the site list. <LI class=style17>Right click on "private header" column where WordPress URL is located. <LI class=style17>From the menu, choose Options <LI class=style17>On the first tab named "Cookies", remove checkmark on "third party cookies - remove private header information"
  • Click OKAY
McAfee
  1. <LI class=style17>Right-click the red M icon. <LI class=style17>Click Privacy Service . <LI class=style17>Click Options . <LI class=style17>The McAfee Privacy Service window appears. Click Cookies . <LI class=style17>Enter each website address from which you would like to allow cookies. <LI class=style17>Click Add .
  2. Once completed, close the window
Privoxy

This might apply to other local proxy servers and ad busters. There is a "+hide-referrer" option that defaults to "forge a url" in the referral header; either disable this option in default.action ( -hide-referrer ) or simply place your domain in the { fragile } section of user.action.
__________________

__________________
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift... That's why it's called present...
Reply With Quote
  #3  
Old 06-10-2006, 06:29 AM
Elsa M.'s Avatar
Heir Apparent
TRF Author
 
Join Date: Dec 2004
Location: --, Portugal
Posts: 5,812
Since a couple of days ago, I'm not being able to see the photos hosted in... not even the thumbnails. All I have is empty spaces...

Am I the only person experiencing that problem?
E.g. here:
Princess Letizia's Daytime Fashion Part 1: February 2005 - June 2007
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 06-10-2006, 06:42 AM
Warren's Avatar
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 15,427
Quote:
Originally Posted by Elsa M.
Am I the only person experiencing that problem?
E.g. here:
Princess Letizia's Daytime Fashion Part 1: February 2005 - June 2007
You are not alone Elsa. My computer is taking a while to try and download the images, but only reproduces pizza boxes.
__________________
Seeking information? Check out the extensive Royal A-Z
Reply With Quote
  #5  
Old 06-10-2006, 10:55 AM
Elsa M.'s Avatar
Heir Apparent
TRF Author
 
Join Date: Dec 2004
Location: --, Portugal
Posts: 5,812
Thanks for letting me know, Warren! :)

I guess we have a problem then... I just hope we will be able to recover our images soon...
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 06-10-2006, 11:19 AM
Her_Majesty's Avatar
Moderator Emeritus
 
Join Date: May 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 8,556
I have the same problem! :(
I cannot see pictures I posted myself anymore! They were all uploaded via Supload!
What's wrong with it?
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 06-10-2006, 11:36 AM
Anna_R's Avatar
Heir Apparent
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 3,144
Quote:
Originally Posted by Elsa M.
Since a couple of days ago, I'm not being able to see the photos hosted in... not even the thumbnails. All I have is empty spaces...

Am I the only person experiencing that problem?
E.g. here:
Princess Letizia's Daytime Fashion Part 1: February 2005 - June 2007
In this specific post you pointed out, I can see all the images.

I'll take a look around in the forum to see if I find any problems:)
__________________
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift... That's why it's called present...
Reply With Quote
  #8  
Old 06-10-2006, 11:48 AM
purple_platinum's Avatar
Heir Apparent
 
Join Date: Mar 2003
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 4,876
I have the same problems. It's not only the hotlinking, but also the thumbnails.

perhaps there are much more examples in the royal chit chat threads.
__________________
^_^
Reply With Quote
  #9  
Old 06-10-2006, 11:56 AM
Elsa M.'s Avatar
Heir Apparent
TRF Author
 
Join Date: Dec 2004
Location: --, Portugal
Posts: 5,812
Quote:
Originally Posted by Anna_R
In this specific post you pointed out, I can see all the images.

I'll take a look around in the forum to see if I find any problems:)
Well, now, it seems to work again for me too...
I wasn't able to see any pic, for the last couple of days, but I'm glad things are working again.

Thanks for your help!:)
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 06-10-2006, 12:07 PM
purple_platinum's Avatar
Heir Apparent
 
Join Date: Mar 2003
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 4,876
Yes, it's working again for me. Just now!
That's a good thing, just thinking if all those suploads pics dont work already made me dizzy..
__________________
^_^
Reply With Quote
  #11  
Old 06-10-2006, 12:12 PM
Avalon's Avatar
Heir Apparent
 
Join Date: Nov 2005
Location: Yerevan, Armenia
Posts: 5,905
Quote:
Originally Posted by Anna_R
In this specific post you pointed out, I can see all the images.

I'll take a look around in the forum to see if I find any problems:)
I don't (and didn't) have any problems with supload. I also looked through the forums to see if I have any problems but couldn't find one.
__________________
Queen Elizabeth: "I cannot lead you into battle, I do not give you laws or administer justice but I can do something else, I can give you my heart and my devotion to these old islands and to all the peoples of our brotherhood of nations." God, Save The Queen!
Reply With Quote
  #12  
Old 06-10-2006, 12:35 PM
Warren's Avatar
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 15,427
Elsa, Anna's pics are back! Check the link again; it appears the problem, whatever it was, may have been resolved. :)
__________________
Seeking information? Check out the extensive Royal A-Z
Reply With Quote
  #13  
Old 06-10-2006, 12:53 PM
Elsa M.'s Avatar
Heir Apparent
TRF Author
 
Join Date: Dec 2004
Location: --, Portugal
Posts: 5,812
Well, it seems we're playing Tom & Jerry with Supload...
I'm not being able to see it again. I think it's better not use Supload again... at least until the problem is not completely solved.
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 10-07-2006, 02:33 PM
CasiraghiTrio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Burbank, United States
Posts: 6,402
Supload is problematic from time to time. They go up and down. They seem to have periods where you can see the thumbnails of certain pics, just those ? boxes. I always thought it might be a bandwidth problem, and then they buy more or something.
__________________
Chewsteraghi on Tumblr. Schmichaelira on Twitter. Tumblr aka obsessivechewsteraghidisorder. Be warned: I'm weird.
Reply With Quote
  #15  
Old 10-20-2006, 05:23 AM
RhapsodyBrat's Avatar
Serene Highness
 
Join Date: Feb 2006
Location: Cavite City, Philippines
Posts: 1,399
i just recently noticed that photos posted here through Supload do not appear and instead has this "Sorry there was an error with this thumbnail" message, such as this: Cute royal kids, although the photo does appear when you click on it. i don't use Supload, but would this be a problem for both Supload users and those who view photos posted through it?
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 10-20-2006, 05:52 AM
Skydragon's Avatar
Imperial Majesty
 
Join Date: Oct 2005
Location: London and Highlands, United Kingdom
Posts: 10,943
Quote:
Originally Posted by RhapsodyBrat
i just recently noticed that photos posted here through Supload do not appear and instead has this "Sorry there was an error with this thumbnail" message, such as this: Cute royal kids, although the photo does appear when you click on it. i don't use Supload, but would this be a problem for both Supload users and those who view photos posted through it?
It is the same for every site that has pictures hosted by supload!
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 10-20-2006, 03:11 PM
dazzling's Avatar
Super Moderator
Blog Editor
Royal Blogger
Picture of the Month Assistant Coordinator
 
Join Date: Jul 2004
Location: -, France
Posts: 18,856
If every site has the same problem then I think its to do with supload itself. try imageshack.com or photobucket
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 05-13-2007, 01:41 AM
Warren's Avatar
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 15,427
A major issue with Supload is that the images are not protected or secure.
As we have discovered, hackers are able access Supload and substitute inappropriate images in place of the original.

If members come across a rogue image (we have found a few in Old, New, Royal and Blue), please alert any Moderator or Administrator immediately so that the offending image can be removed.

Because of the lack of security which makes Supload images vulnerable to hackers,
members are advised to use other image hosting sites which provide accounts with password protection.

Warren
on behalf of the Moderators and Administrators
__________________
Seeking information? Check out the extensive Royal A-Z
Reply With Quote
  #19  
Old 07-26-2007, 09:35 PM
acdc1's Avatar
Royal Highness
 
Join Date: Mar 2007
Location: somewhere in, United States
Posts: 1,813
I have a question about Supload. When I look at a picture on there, I'm bombarded with popups and it takes a little bit of extra work to get out of them. But when I look at pictures on other image hosting sights (Image Shack, TinyPic, etc.), I don't have trouble with popups. At first I thought something was wrong with my popup blocker, but now I'm not so sure. Does anybody else have this problem, or do I need to work on my popup blocker?
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 07-27-2007, 04:42 AM
Warren's Avatar
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 15,427
I don't think it's a problem with the pop-up blocker as for me it only occurs with certain image-hosting sites. The "pop-ups" are paid ads, and they seem to be attached to the image. When you click on and thereby download the image, the ad hitches a ride.

What is more annoying is that the ad is often programmed to require several attempts at closing before it disappears, or shutting it down brings up a secondary attached ad.
Very tiresome!
__________________

__________________
Seeking information? Check out the extensive Royal A-Z
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Links - Family of Monaco montecarlo Princely Family of Monaco 699 11-16-2014 04:13 PM
Broken Engagement of Frederik IX of Denmark and Olga of Greece NotAPretender Danish Royal History 20 02-18-2014 09:20 AM
Princess Märtha Louise audio, video and website links Mandy Princess Märtha Louise and Ari Behn and family 1 03-15-2007 05:16 PM




Popular Tags
belgium brussels carl philip charlene chris o'neill crown prince frederik crown prince haakon crown princess mary crown princess mette-marit crown princess victoria current events engagement fashion genealogy germany grand duke henri hohenzollern infanta sofia jordan king carl xvi gustav king felipe king felipe vi king harald king juan carlos king philippe king willem-alexander letizia luxembourg nobility official visit olympics ottoman pieter van vollenhoven poland president hollande president komorowski prince albert prince albert ii prince carl philip prince daniel prince floris prince pieter-christiaan princess aimee princess alexia (2005 -) princess anita princess beatrix princess charlene princess laurentien princess madeleine princess margriet princess marilene princess mary princess mary fashion queen letizia queen mathilde queen maxima queen paola queen rania queen silvia queen sofia royal royal fashion russia sofia hellqvist spain state visit sweden the hague wedding winter olympics 2014



All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.

Social Knowledge Networks

eXTReMe Tracker
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014
Jelsoft Enterprises

Royal News Delivered to your Email!

You can get the latest Royal News right in your inbox.

unsusbcribe at anytime with one click

Close [X]